Kisällintie 4 - 63700 Ähtäri - puh. (06) 510 4400 - vesijalampo@ahtarinvjl.fi

 

Hanat

Meiltä löydät varmasti oikeanlaisen hanan oikeaan paikkaan. Myymälässämme on laajin valikoima Tampereella näyttävästi esillä. Keittiöhanat, pesuallashanat, suihkuhanat ja uusimpina modernit kattosuihkut. Näytteillä on yli 100 hanaa.

Merkit ovat seuraavat:

www.oras.com/fi

Tunnetun kotimaisen toimittajien lähes koko mallisto on esillä myymälässämme. Tuotteet löytyvät lähes poikkeuksetta varastostamme tai ainakin lyhyellä toimitusajalla. Kaikki uutuudet myös tulevat meille ensimmäisten joukossa. Meillä on myös Tampereen laajin valikoima Oras varaosia joita haetaan meiltä kaukaakin. Olemme myös hyvin kilpailukykyisiä hinnoissa, joten kannattaa kysyä hintaa.

www.hansgrohe.fi

Hansgrohe on ollut mallistossamme jo kolmen vuoden ajan ja vakiinnuttanut paikkansa hanojen eliitissä. Hanat ovat eurooppalaista muotoilua ja hinnaltaan hyvin kilpailukykyisiä.

Myymälässämme oleva mallisto on kattava ja siitä on helppo valita omansa.

www.damixa.com

Damixa on tanskalainen hanamerkki ja vakiinnuttanut asemansa tyylikkäiden hanojen valmistajana.
Tradition sarja on saavuttanut suuren suosion ehkä siksi että muilla ei ole tarjota vastaava. Lisäksi muutkin hanat ovat hyvin innovatiivisia ja antavat kylpyhuoneen sisustukselle modernin tai perinteisen ilmeen.

http://www.moraarmatur.fi/

www.fmmattsson.com/fi

Ruotsalainen Mora on meillä edustettuna uusin ilmein. Uudet hanasarjat ovat nyt suosittuja. Niihin voit tutustua liikkeessämme. Tuotteet ovat toimitusmyyntinä kampanjoita lukuun ottamatta.

FMM Mattson edustaa hieman perinteisempää mallistoa. Mattsonin tuotteet ovat toimitusmyynti tavaraa.


http://www.grohe.fi/

Grohe edustaa myös keskieurooppalaista/saksalaista tyyliä. Monista vaihtoehdoista löytyy jokaiselle jotakin. Myymälässämme on hyvä näyttely.

Hanat ovat toimitusmyyntinä.


www.svedbergs.fi

Svedbergin hanoja myymme lähinnä kalustetoimitusten yhteydessä. Hanat ovat moderneja ja näyttävät hyviltä eli sisustajien unelmia.


www.gustavsberg.fi